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REFERENCE: 

 [*1]  4021(b)(1). Plans covered. Individual Account Plans 

OPINION: 

 This is in response to your recent letter inquiring as to whether a "profit sharing" plan is eligible for Plan

Termination Insurance coverage. 

Profit Sharing Plans are expressly excluded from coverage by Section 4021(b)(1) of the Act and no provision is

made for their eligibility for coverage. 

We hope this is of assistance to you. 

Richard J. Anderson 

Staff Attorney 
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